Wednesday 27 July 2016

Renting a limousine for various celebrations

I really did not know what kind of present to make to my friends, so after a while I have asked myself... how would be to rent a wedding limousine for the celebrations that came right after the wedding?

At first I was not very sure about my idea - because I did not know if they would appreciate the limo as a wedding present and I also did not knew if they were planning to get another limousine. SO... after a while, I decided to ask Stefan directly what he thinks and he was quite happy with the ideea, as they also thought about this.

Now... in just 2 hours we found a couple of websites in Romania that were offering those limos for rent, with or without a driver,with or  without some extras and finally we have decided to go for the mos interesting, luxuriant and out of order limo that we found,  which was a great black limousine.

The idea was simply great and it had great success, as everyone at the wedding was simply astonished by the luxury of that car, and almost evryone tried it and went on a short ride with the limo and the 2.

The price was also great, as it did not cost as much as it would cost in the US, and also the quality of the ride was nice - as we had all the necessary thins what we could want, ike champagne, expensive wine, whiskey, and other things ;)

Friday 22 July 2016

Fotografiile raman pentru totdeauna

Daca va doriti sa aveti cele mai frumoase fotografii si sa va uitati peste ani cu placere la ele, fie ca este vorba de un botez, o nunta sau oricare alt eveniment, este indicat sa apelezi la un fotograf profesionist. Alegerea artistului care lucreaza in acest domeniu este deseori una dificila pentru ca pe piata exista numeroase oferte. Deoarece fotografiile raman pentru totdeauna si nu mai pot fi refacute sau reeditate, este bine sa acordati mai multa atentie in ceea ce priveste selectia fotografului. Nu trebuie sa fiti entuziasmati numai de pret sau de aparatura pentru ca exista si alte detalii care fac diferenta intre un fotograf amator si unul profesionist.

Cum facem alegerea?

Pentru a avea parte de rezultatul final dorit, si anume fotografii reusite ale evenimentului, care perfecte din toate punctele de vedere, trebuie sa alegem un fotograf expert in acest domeniu. Astfel, multi se intreaba cum deosebim un fotograf profesionist de unul amator, insa exista o serie de criterii care trebuie avute in vedere, printre care cele mai importante fiind viziunea artistica, experienta dobandita si bineinteles, pretul.

In primul rand, trebuie sa va alegeti fotograful in functie de evenimentul pentru care doriti sa colaborati. Spre exemplu, pentru o nunta, nu trebuie neaparat sa apelati la un fotograf de nunta, ci unul care are cele mai reusite imagini de la acest tip de eveniment. Pentru a va fi mai usor, inainte sa discutati cu fotograful, puteti sa va uitati pe internet la fotografiile realizate de acesta. 

Daca considerati ca serviciile sale sunt de calitate, iar munca impecabila, atunci nu ramane decar sa va uitati daca ideile sale se pliaza dorintelor dumneavoastra. Odata cu acesti pasi, verificati si experienta pe care o are, deaoarece, in acest domeniu rezultatul final vorbeste de la sine. De cele mai multe ori este bine sa discutati cu fotograful direct despre pret deoarece acesta poate varia.




Friday 15 July 2016

Folii de colantare

Ideale in mai multe situatii
Foliile de colantare sunt potrivite in numeroase domenii, insa cel mai des sunt folosite pentru decorarea vitrinelor spatiilor comerciale pentru a atrage un numar mai mare de clienti, fie pentru autoturisme, intrucat soferii isi doresc adesea sa se remarce in traficul aglomerat. De asemenea, colantarea unui autoturism este o idee grozava si pentru firmele care dispun de flote de masini, intrucat „marcarea” lor cu insemnele companiei reprezinta o modalitate ideala de reclama, la preturi foarte accesibile.
O gama variata
Exista mai multe tipuri de folii de colantare, in functie de locul in care se doreste utilizarea acestora. Insa, indiferent de situatie, cele mai groase vor fi si cele mai rezistente, care asigura o durata de viata mai lunga. In schimb, unii clienti pot opta si pentru folii mai subtiri, care de obicei sunt si mai ieftine, intrucat nu doresc sa le utilizeze decat temporar, aspect des intalnit in cadrul spatiilor comerciale, care periodic pun in aplicare diferite campanii, astfel ca si vitrinele trebuie sa se adapteze in acest sens.
Materiale de calitate
Cu toate acestea, este esential ca foliile sa fie aplicate de catre specialisti, in ciuda faptului ca procedura este una destul de usor de pus in practica, deoarece, in caz contrar pot aparea bule de aer inestetice, care sunt dificil de remediat, odata ce este aplicat autocolantul. Adezivul utilizat este de cea mai buna calitate datorita faptului ca nu lasa urme atunci cand este indepartat, iar imediat dupa inlaturare se poate aplica deja alta folie, pentru a economisi timp.
Foliile de colantare sunt foarte des intalnite si in randul soferilor care isi doresc sa detina autoturisme unice, insa nu isi permit sa opteze pentru vopsirea autoturismelor, din cauza faptului ca tarifele sunt foarte ridicate si de cele mai multe ori, nejustificte.