Friday 11 August 2017

Ghete de fotbal - de unde cumparam?

Fotbalul este, de departe, cel mai popular sport din Romania, cele mai multe persoane practicandu-l de placere, in timp ce altii pentru a face performante. Totusi, pentru ca placerea sa fie si mai mare, avem nevoie de cele mai bune conditii, incepand de la terenuri, echipament si mingi de calitate. Una dintre cele mai esentiale alegeri sunt ghetele de fotbal, care trebuie sa fie adaptate conditiilor, iar pe piata sunt disponibile foarte multe optiuni, motiv pentru care unii pot avea dificultati atunci cand vor lua o decizie.
Calitatea terenului
Probabil ca putine persoane iau in calcul tipul terenului unde vor folosi ghetele, insa acest aspect este esential, deoarece unele pot fi mai moi si altele mai tari, fapt care isi poate lasa amprenta asupra evolutiei. Crampoanele pot fi confectionate din metal sau din plastic, asigurand un grad diferit de aderenta, insa alegerea trebuie sa aiba in vedere tipul de teren.
Diferite materiale
Un alt criteriu de care trebuie sa tina cont cei care aleg ghete defotbal este ca acestea sa fie confectionate din cele mai bune materiale, fiind doua variante, din piele naturala si ecologica, iar ambele au diferite plusuri si minusuri. In schimb, in cazul amatorilor acest lucru nu este atat de crucial, insa conteaza ca ghetele sa fie utilizate doar in conditii optime, adecvate, pentru a promite o durata de viata cat mai lunga.
Diferite greutati

Evolutia tehnologica se simte si la capitolul incaltamintei, iar cei care practica fotbalul se pot bucura de cele mai grozave produse de pe piata. Cu cat sunt mai usoare ghetele, cu atat mai bine intrucat alergarea va fi mai simpla, insa conteaza stilul de joc, pentru ca cei care alearga mai mult au nevoie de o greutate inferioara, in timp ce jucatorii care se bazeaza pe aparare au nevoie de o protectie suplimentara in zona gleznelor.

No comments:

Post a Comment