Tuesday 15 August 2017

Lenjerii de apt pentru bebelusi - descopera noile produse CNC

Aducerea pe lume a unui copil reprezinta un adevarat motiv de bucurie pentru parinti, insa acestia sunt nevoiti si sa pregateasca cu minutiozitate camera celor mici, care au nevoie de cele mai bune conditii. Astfel, nu trebuie sa lipseasca lenjerii de pat pentru bebelusi, acestea fiind speciale, fiind confectionate din materiale de calitate, care nu irita pielea celor mici intrucat este mult mai sensibila, insa absorb foarte bine si umezeala.
Calitate
Totodata, o lenjerie de calitate nu doar ca arata grozav si va indeplini preferintele estetice impuse de copii, insa sunt foarte placute la atingere, fibrele isi pastreaza flexibilitatea chiar si dupa mai multe spalari. In plus, lenjeriile promit o lunga durata de viata, dar si se pot adapta la temperaturile din incapere, astfel ca in cursul verii se pastreaza racoroase, in timp ce iarna aduc mai multa caldura.
Usor de intretinut
De asemenea, parintii se pot bucura de faptul ca lenjeriile de patpentru bebelusi nu sunt complicat de intretinut, iar spalarea lor se face in mod obisnuit la masina automata, la cel mult 40 de grade si evitand produsele de inalbire sau detergentii ce contin substante chimice.
Unde gasesc?
Astfel de produse se gasesc in cadrul magazinului online CasaNewConcept, unde gama este suficient de variata pentru a indeplini preferintele si necesitatile tuturor clientilor. Totodata, site-ul e bine organizat, astfel ca pot fi de ajuns chiar si doar cateva minute pentru a gasi produsele preferate si comandate.
Preturi bune
In plus, tarifele sunt accesibile pentru toate buzunarele, fiind propuse si foarte multe oferte si promotii care fac ca acestea sa scada si mai mult, precum cea de tipul 1+1 gratis. Nu in ultimul rand, de fiecare data cand se comanda produse in valoare de minim 399 de lei, transportul prin curier in toata tara este asigurat din partea casei.



No comments:

Post a Comment