Friday 19 June 2015

Ce m-a frapat in ultima vreme

O chestie care m-a frapat ultima data cand am fost acasa a fost cantitatea de fluturasi pe care i-am primit la semafor, cand stateam la stop - se pare ca de data asta cei care spala geamuri au fost inlocuiti (sau poate ca s-au reprofilat) astfel incat primesc tot felul de biletele referitoare la servicii de masaj erotic, sau direct - servicii pentru escorte. Sunt curios aici - oare politia romana ce pazeste? (sau poate ca politia romana este complet dezinteresata de subiect).

Interesant este ca totusi daca stai sa cauti online lucruri de genu' asta si ajungi pe site-uri cum este www.confidential.ro iti dai seama ca ei incearca sa fie cat mai departe de ilegalitate, sa se distantee de tot ceea ce inseamna activitatea de prostitutie - cu toate ca... numai fetele alea (si clientii lor) stiu ce se intampla acolo.

Una peste alta se vede clar cum s-a schimbat societatea din Romania... si nu neaparat in bune - banul este la putere iar mijloacele prin care acestia pot fi obtinuti nu mai sunt atat de importante din pacate, ceea ce este foarte trist din punct de vedere al moralitatii.

No comments:

Post a Comment