Monday 9 September 2013

Vacanta in Istanbul 2 saptamani, ce hotel sa aleg?

Asa este dupa ce am stat 2 zile in Bucuresti la un hotel aproape de Piata Victoriei m-am hotarat sa plec 2 saptamani in Istanbul dar nu stiu ce hotel sa aleg, Arasta Boutique hotel mi s-a parut o alegere buna, ce parere aveti?

Arasta Boutique Hotel, este mobilat si aranjat ca un nou "Special Class Hotel" din Istanbul, capitala a trei mari imperii, romane, bizantine si otomane. Acest hotel de familie, se află în imediata apropiere de Moscheea Albastră și Hagia Sophia, în cartierul istoric Sultanahmet. Literalmente la câțiva pași de Marele Bazar, Bazarul de Mirodenii, străvechiul hipodrom, Cisterna Subterană și de Palatul Topkapi. Aeroport ul este la 18 km (12 mile), gara la 1 km, iar portul maritim la doar 2 km.Ospitalitatea turca tradițională si delicata in acelasi timp, confortul și serviciile elegant în stil tradițional turcesc este ceea ce veți experimenta la Arasta Boutique Hotel.

Arasta Boutique Hotel dispune de 7 camere, 2 camere duble standard, 1 camera cu baie de familie privată + vederi magnifice ale Sf. Sofia și Moscheea Albastră, 1 camera tripla pentru cine doreste o privelistile din partea din spate a hotelului, 1 camera Deluxe dublă cu vedere la Marea Marmara și Insulele Prinților, 2 camere duble cu vedere la Hagia Sophia și Moscheea Albastră sau privelistea deosebita catre Marea Marmara. Fiecare cameră este complet echipată cu baie privată modernă, uscător de păr, TV LCD.

Acoperiș poate fi o zona de relaxare și de asemenea o sala de mic dejun - este un loc confortabil în timpul iernii, atunci cand Sf. Sofia, Moscheea Albastră și Marea Marmara sunt sub zăpadă.
În timpul verii puteti sta pe terasa de afară cu vedere la Moscheea Albastră și Marea Marmara.

Contact:
Adresa: Sultan Ahmet Mh. Torun Sokak 5, Istanbul, Turcia
Telefon : +90 (0) 212-458-8401
Mobil: 0542 530 91 56
Fax     : +90 (0) 212-458-8402
Email: info@arastaboutiquehotel.com
Web: www.arastaboutiquehotel.com


No comments:

Post a Comment