Wednesday 16 October 2013

Cum sa aveti grija de laptopul vostru...

Cred ca multi dintre voi care detineti un laptop, fie el mai performant sau mai putin performant, v-ati intrebat cum sa il intretineti intr-o stare de functionare foarte buna pe o perioada lunga de timp. In primul rand trebuie mereu sa aveti grija ca pe laptop sa nu fie praf ca poate afecta grav componentele, cum ar fi tastatura, componentele electronice interioare si se poate incinge foarte tare din cauza prafului deoarece acesta se depune pe cooler si nu ii va mai da voie aerului sa iasa cum trebuie, iar asta poate duce la distrugerea unor componente importante din interiorul laptopului.

Totodata bateria acestuia nu trebuie sa aiba multe cicluri de incarcare zilnice. Cu cat mai multe cicluri cu atat scade performanta acesteia in timp si va trebui sa cumparati alta. Bateria trebuie descarcata complet de minim 2 ori pe luna pentru a merge la valori normale si pentru a rezista in timp. 

Nu trebuie sa uitam nici de alimentator, acesta este foarte vulnerabil mai ales la caderi de tensiune, dar nu va faceti griji! Puteti cumpara incarcatoare laptopde la orice magazin de electronice la un pret accesibil fiecarui buzunar.

No comments:

Post a Comment