Sunday 8 May 2016

Regim hotelier Sibiu - merita?



Daca va doriti sa calatoriti in Transilvania, astazi exista numeroase apartamente sau garsoniere ce pot fi inchiriate in regim hotelier in Sibiu, fiind ideale in numeroase conditii, iar lista avantajelor ii poate convinge chiar si pe cei mai putin incantati de aceasta idee sa renunte la hotelurile sau pensiunile clasice.

Apartamentele sunt ideale pentru un sejur de 5 zile sau mai mult

Sa ajungi intr-un apartament inchiriat si sa te instalezi poate fi mai complicat decat in cazul unui hotel sau unei pensiuni, deoarece nu exista cateva servicii precum, valet, administrator sau uneori chiar lifturi, ci este nevoie de o intalnire cu proprietarul apartamentului pentru a obtine cheile, iar pentru unii acest aspect poate fi vazut ca un stres. In schimb, pentru 5 sau mai multe zile, pretul este foarte scazut astfel ca merita din toate punctele de vedere.

Apartamentele sunt grozave in zonele centrale

Cand se inchiriaza un apartament in regim hotelier in Sibiu se recomanda sa va documentati cu privire la cartierul sau zona in care va doriti, pentru a stabili care sunt obiectivele, prioritatile si ceea ce va doriti sa vizitati. Unii pot prefera un apartament in centru datorita numarului ridicat de cafenele si restaurante, in timp ce altii pot prefera un cartier putin mai indepartat de centru pentru a evita zgomotul si aglomeratia, fiind totusi la cateva minute distanta de orice punct important.

Alegerea apartamentului ideal

Pentru a gasi cel mai bun apartament de inchiriat pentru cateva zile este nevoie de o documentare riguoroasa pentru ca acesta sa indeplineasca toate cerintele. In plus, unii proprietari nu raspund la telefon, ci doar la e-mail, astfel ca este mai dificila comunicarea cu acestia. Insa orice turist trebuie sa fie atent la ofertele care par prea bune pentru a fi adevarate, pentru ca de cele mai multe ori chiar asa este.

No comments:

Post a Comment