Friday 15 July 2016

Folii de colantare

Ideale in mai multe situatii
Foliile de colantare sunt potrivite in numeroase domenii, insa cel mai des sunt folosite pentru decorarea vitrinelor spatiilor comerciale pentru a atrage un numar mai mare de clienti, fie pentru autoturisme, intrucat soferii isi doresc adesea sa se remarce in traficul aglomerat. De asemenea, colantarea unui autoturism este o idee grozava si pentru firmele care dispun de flote de masini, intrucat „marcarea” lor cu insemnele companiei reprezinta o modalitate ideala de reclama, la preturi foarte accesibile.
O gama variata
Exista mai multe tipuri de folii de colantare, in functie de locul in care se doreste utilizarea acestora. Insa, indiferent de situatie, cele mai groase vor fi si cele mai rezistente, care asigura o durata de viata mai lunga. In schimb, unii clienti pot opta si pentru folii mai subtiri, care de obicei sunt si mai ieftine, intrucat nu doresc sa le utilizeze decat temporar, aspect des intalnit in cadrul spatiilor comerciale, care periodic pun in aplicare diferite campanii, astfel ca si vitrinele trebuie sa se adapteze in acest sens.
Materiale de calitate
Cu toate acestea, este esential ca foliile sa fie aplicate de catre specialisti, in ciuda faptului ca procedura este una destul de usor de pus in practica, deoarece, in caz contrar pot aparea bule de aer inestetice, care sunt dificil de remediat, odata ce este aplicat autocolantul. Adezivul utilizat este de cea mai buna calitate datorita faptului ca nu lasa urme atunci cand este indepartat, iar imediat dupa inlaturare se poate aplica deja alta folie, pentru a economisi timp.
Foliile de colantare sunt foarte des intalnite si in randul soferilor care isi doresc sa detina autoturisme unice, insa nu isi permit sa opteze pentru vopsirea autoturismelor, din cauza faptului ca tarifele sunt foarte ridicate si de cele mai multe ori, nejustificte.



No comments:

Post a Comment