Wednesday 24 August 2016

Charter in Spania la Costa Brava

Costa Brava este o zona spaniola ce atrage anual mii de turisti care raman impresionati profund de ospitalitatea localnicilor, de deliciile culinare si de imprejurimile spectaculoase. Astfel, o excursie tip charter Costa Brava este o alegere excelenta pentru cei care isi doresc sa cunoasca culturile europene.

Castelul Santa Barba
Printre caracteristicile cele mai notabile ale orasului se afla si Castelul Santa Barba, situat deasupra orasului si portului Alicante. Constructia de pe Muntele Benacantil ofera o priveliste uimitoare asupra intregului oras, iar turnul din partea de sus este cea mai veche parte a constructiei din secolul al 19-lea.

Esplanada de Espana
Promenada Esplanada de Espana, marginita de palmieri este pavata cu milioane de bucati de marmura, creand o forma ondulata, fiind de altfel considerata cea mai frumoasa promenada din Spania. Esplanada se intinde de la Portul Alicante la Gran Via si se termina la celebra statuie a lui Mark Hersch. Pentru oamenii din Alicante, „de promenada” este locul de intalnire pentru paseo, adica o plimbare pe malul marii, iar seara este si un loc de intalnire pentru concertele muzicale din aer liber. La sfarsitul zonei de promenada se afla un monument creat de Banuls, artist al secolului al 19-lea, care intregeste frumusetea peisajului local.
Barrio de la Santa Cruz este un sfert colorat al orasului vechi, situat pe partea de sud-vest a Castelului Santa Barbara. Casele sale mici, par a urca pe un deal, pe niste strazi inguste decorate cu steaguri si cazi de flori care duce la peretii fortaretei.
L'Ereta Park este situat la poalele muntelui Benacantil , pe drumul spre castel si este format din mai multe nivele, rute, punti si opriri care oferă o priveliste panoramică cu vedere spre oras. La doar cativa kilometri de Alicante la Marea Mediterana se afla insula Tabarca, ceea ce a fost odata un refugiu pentru pirati Barbary. Astfel, un charter in Costa Brava este ideal pentru oricine isi doreste o vacanta de neuitat in Spania.




1 comment:

  1. Hi, Great information! Would you please consider sharing my link to your readers? Please email me back at haileyxhailey gmail.com.

    Thanks!
    Hailey

    ReplyDelete